Thursday, January 17, 2013

Release Tensen at Mataie Hillside



 


welcome! welcome! welcome! selamat datang ke Mataie Hill side! wah3 teruja giler saat kami mula mnjejak kaki ke sini... aku pergi dgn semua ahli rumah aku yg kesemuanya 13 org kecuali 2 org yg xdapat ikut kami sama..memng trase sedih ckit sbb xsmua ahli Bayeun Rilexx Sudahh xdapt ikut serta.. but kami tetp prgi jgk sbb inilah masa yg sesuai..memandangkn minggu ni minggu 'study week' b4 masuk minggu final exm yg brmula next week... memang nk release tensen yg sememangnye srabut tahap gaban...huhuhu.. kami brtolak pukul 9.am.. lbh kurang 45 minit perjalann kami ke sini dr rumah...bayngkn swaktu kami smpai kt cni, mateie ni blom bukk lg...ha3 smangat giler..last2 kami dapt masuk jgk tanpa mnunggu lbh lama... masuk dalm tu jer, dh teruja yg tramat..almklumlah, 1st time datang cni...ki3 tu yg jd hyper acting ckit...haha..
tgk pemndangn dr jauh pn, da mmbuatkn kami teruja giler nk main... nasib kami baik sbb wktu ni blom ade pelncong lg..kamilah satu2nye yg mula2 smpai kt cni.. dlm hati syukur sngt sbb kami leh lar main  dgn 'cntik'...haha boleh thn jgkla xtvt kami kt cni..main air dlm swimming pool, smpat lg aku blejar berenang..jeles kowt tgk kwn2 aku yg pndai berenng.. haha tp tu ler, bukn senng jgk..ade step dia nk blaja renng nieh..nk kene pndai imbangkan badan, pernafasan n lain2.. huhu ygmncabr ckit kami naik water slide..haha best giler.. klu bley nk naik roller coaster klu ade..tp tu r, kt cni xde...huhu klu tgk kt cni, tmpat nie lbh kurang cm kt water park sunway lagoon.. cuma kt sana lbh 'maju' n lbh cntik dr cni..
ape2 pn kam bersyukur sbb dapt jgk smpai kt cni. inilah adalh kenangan yg kami xkn lupe smpai bila2.. yg kecewanye aku time nie, sbb xdapt nk ber flying fox sbb dia just kasi permainn ni cuma pd hr minggu jer..sedeyla jgk tp i'ts ok la, in sha Allah len kali leh datng lg..kan3? heheh...puas ber release tensen kami bertolak pulang dlm jam pkul 1pm..tired, memang tired giler smpai dlm labi2 ramai yg trtido.. nah, klu korang trasa nk datng cni, boleh lar datng..murh jer tiket masuknyer dalam rp25000, klu mlysia lbh kurang RM10 cm tu lah.. xdela mahl sgt kn????? tempt dia pn leh tahan menariklah...  ok la u olls...dat's oll pengalam aku kt cni.. aku nk kne siapkn s'ment..nnti nk kne submission.. tinggl a few days jerk lg nih..huhu next week aku n mmber2 seperjuangan akn final exam..doakan aku n mmber2 aku dlm mnghadapi final exam nnti.. b4 aku caww, aku tinggalkn picture2 kenangn aku n mmber2 kt cni k!.. slamat maju jaya utk semua.. peace!!!!!!!!!! ^_^
seronok leh men air..yihaaaa

kami sntiasa stand 2gether..

rindunyer kt pkwe lama...ha3

like in de rain...



kenagan yg xkn dilupakan...:)

sempat posing sbelum pulang....



2 comments: